De nieuwe AGU herfst- en wintercollectie 2023/2024

door

De herfst is officieel begonnen en hoewel de klok over een maand pas wordt teruggedraaid, is het toch al wat vroeger donker. Dat niet alleen, ook temperaturen dalen en er vallen vaker buien. Hoogste tijd om je warm, droog en opvallend te kleden op de fiets. Drie elementen die terugkomen in de AGU herfst- en wintercollectie van 2023/2024.

Nieuwe AGU fietskleding met vernuftige techniek

Met innovatieve upgrades richt de Fall Winter collectie zich op winddichtheid en bewegingsvrijheid tijdens koude dagen. Kleding en accessoires die passen bij het soms grillige najaar. Daarbij is het overgrote deel van de items volledig gebaseerd op de performance wear van Team Jumbo-Visma. Dat maakt de kleding op het hoogste niveau geschikt voor alle weersomstandigheden. Precies dezelfde oplossingen en technologieën waarmee de Team Jumbo-Visma renners historie hebben geschreven door 3 grote Rondes op hun naam te schrijven.

AGU Solid Jersey en AGU Rain Jersey

Als er een onvoorspelbaar seizoen is, dan is het wel de herfst. Koude regenachtige dagen wisselen zich af met soms een nog redelijk warme najaarszon. Daar moet je als merk creatief mee omgaan. Speciaal voor de wat zonnige herfstdagen hebben ze de AGU Solid Jersey ontwikkeld. Wie zelfs de kou en regen wil trotseren kiest voor de AGU Rain Jersey.

Lange fietsbroek en padded body voor de koude dagen

De Switch Bibtight is een echte must-have voor de koude winterdagen. De voorkant is winddicht en de achterkant heeft een sterk waterafstotende DWR-coating, zodat de zeem droog blijft. De damesvariant is bovendien voorzien van een ritssluiting op de achterkant, speciaal voor sanitaire stops.

Naast de lange fietsbroek bevat de collectie ook nog een gewatteerde body. Speciaal voor de heldere ijskoude dagen. De bodywarmer biedt warmte maar heeft ook voldoende ademend vermogen. De perfecte combinatie voor het najaar.

Een duurzame najaarscollectie

De Fall Winter collectie biedt voor elke racefietser wat wils met opnieuw meer inzet op duurzaamheid. In de kledinglijn vind je items gemaakt van gerecycleerde materialen, te herkennen aan het Greensphere logo. Alle items zijn trouwens zowel voor dames als heren beschikbaar.

AGUFietskledingTheBike.nlWielrennen

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.