Fotocredit: Spice PR

De nieuwste Vans BMX-collectie

door

Gemeenten investeren steeds meer in urban sports. Door splinternieuwe pumptracks te ontwikkelen bieden ze een groter platform voor onder andere BMX. Een tak van sport die nog altijd groeiende is. Het Urban-merk Vans weet daar alles van. Zij ontwikkelde een nieuwe lijn speciaal voor BMX-liefhebbers. Dat doen ze samen met niemand minder dan Perris Benegas en Dennis Enarson.

Vans_FA23_Dennis_Perris_001
Fotocredit: Spice PR

Teamgenoten Perris Benegas en Dennis Enarson

Perris Benegas en Dennis Enarson zijn 2.500 km van elkaar verwijderd – de eerste noemt Wilmington, North Carolina, haar thuis, terwijl de tweede in San Diego, Californië woont. Toch hebben de twee veel overeenkomsten. Allebei zijn het unieke talenten op de BMX fiets. Allebei staan ze bekend om hun hun gemoedelijke en vriendelijke houding. Allebei hebben ze een overvloed aan wedstrijdoverwinningen op hun naam staan. En sinds kort zijn ze ook nog eens Vans BMX-teamgenoten met als gemene deler, een nieuwe BMX-collectie.

Sneakers met ieder hun eigen roots

Zowel Perris als Dennis hebben een geheel eigen sneaker kleurensamenstelling. Perris koos voor de BMX Sk8-Hi in wit en grijs, passend bij Wilmington. Terwijl Dennis, geboren en getogen in Californië, koos voor de relaxte BMX Slip-On in zwart en gum. Leuk detail is dat beide rijders een eigen logo creëerden voor. Deze vind je terug op de hiel, de hangvlag en de zool van hun schoen.

Overige items in de nieuw Vans BMX-collectie

De aangepaste logo’s van Perris en Dennis komen ook nog samen in de kleding van deze collectie, waaronder een omkeerbaar Torrey Jacket in zwart en druivenblad en een zwart SS OTW T-shirt en Crew sokken.

FA23_BMX_DennisxPerris_ElvCollectionlineup-
Fotocredit: Spice PR

Integration, een nieuwe BMX-video

Tegelijk met het uitbrengen van de unieke collectie, wordt een gloednieuwe BMX-film getiteld ‘Integration’ uitgebracht, opgedragen aan wijlen Patrick Casey. De synergie tussen de stijlen van Perris en Dennis komt terug in deze nieuwe BMX-video. de film viert de community en cultuur van BMX, waarbij niet alleen Dennis en Perris worden uitgelicht, maar ook andere teamrijders uit het Vans BMX-rooster.

Nieuwe pumptrack in Nijmegen

Wie de nieuwste collectie liever dichterbij huis uitprobeert kan vanaf nu terecht in Nijmegen. Daar is vanaf 4 juni een nieuwe pumptrack geopend bij Skatepark Waalhalla. Aan de voet van de brug De Oversteek kun je je tricks uitproberen en kijken of de SK8-Highs of Slip-ons je als gegoten zitten.

FietskledingNieuwsTheBike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.