Met de Mio Cyclo Discover fietsnavigatie vind je de mooiste fietsroutes

door


Als fervent fietser wil je zoveel mogelijk nieuwe routes en plekken ontdekken. Of dat nu bij jou om de hoek is, of als je de fietsen lekker mee hebt genomen op vakantie. Maar hoe vind je de mooiste routes nu in jouw omgeving? Mio heeft daar met de fietsnavigatie, genaamd de Mio Cyclo Discover, een einde aan gemaakt. In een paar simpele swipes heb je de mooiste en meest uitdagende routes zo gevonden. Je hoeft alleen nog maar op de pedalen te stappen en te genieten van de omgeving.

Mio Cyclo Discover Plus Fietsnavigatie mountainbike

De Mio Cyclo Discover fietsnavigatie

De nieuwste fietsnavigatie van Mio bestaat uit twee modellen, namelijk de Mio Cyclo Discover en de Discover Plus. Deze fietsnavigatie van Mio is zo slim ontworpen, dat je er werkelijk alle kanten mee op kan. Zo kan je een routeplannen met de eigen NeverMiss-tool of een verrassingsroute maken met de Surprise-Me mode. Liever Komoot gebruiken om routes te plannen of te ontdekken? Ook dat is geen enkel probleem met de naadloze integratie tussen de Mio Cyclo Discover fietsnavigatie en de third-parties.

Waterfietsen

Of je de Mio Cycle Discover nu op jouw mountainbike, e-bike of racefiets monteert, hij wijst jou altijd perfect de weg. En dankzij de robuuste bouw, kan de Mio fietsnavigatie tegen weer en wind. Zo kan hij tot wel 30 minuten worden ondergedompeld in één meter diep water. Een flinke regenbui houdt deze Mio dus absoluut niet tegen. Uiteraard kan hij ook goed tegen een stootje en is hij super easy in gebruik.

Features die je van een fietsnavigatie verwacht

De Mio Cycle Discover slaat uiteraard al jouw fiets- en fitnessgegevens op. Zo weet je precies waar en wanneer je ergens hebt gefietst. Heeft iemand een toffe route in de buurt gemaakt, dan kan je die ook heel eenvoudig inladen. Zo maak je dus heel mooi gebruik van de overige fiets-community. Mocht je een fervent Komoot-gebruiker zijn, dan kan je ook gebruik maken van die routeplanner en community. Zo weet je zeker dat je de dikste mountainbikeroutes, wielrenroutes en sightseeing-fietspaden te pakken hebt. En rijd je liever de oldschool fietsknooppunten, ook deze zitten standaard in de Cyclo Discover.

Plannen en verrassen

Wil je vooraf jouw route plannen, dan kan je die eenvoudig maken op jouw Mio Cyclo Discover fietsnavigatie. Tijdens de route zet je bepaalde waypoints uit, zodat je precies de route volgt die jij wilt fietsen. Wil je je liever laten verrassen, zorg er dan voor dat de Mio een route voor je maakt. Je kiest een begin en een eindpunt en vervolgens maakt de Mio Cyclo Discover een perfecte route voor je. Je kiest dan zelf hoe ver je wilt fietsen en de Mio fietsnavigatie maakt dan een prachtige ronde of een epische weg naar een andere bestemming.

Mio Cyclo Discover fietsnavigatie kopen

Zie jij de Mio Cyclo Discover helemaal al op jouw fiets zitten? Dan schaf je deze fietsnavigatie eenvoudig aan. De ‘standaard’ Discover is verkrijgbaar voor € 249. Liever de Plus variant? Dan betaal je € 339. Je krijgt voor het meerbedrag een groter scherm, een grotere accu (tot wel 15 uur navigeren), synchroniseren met Wi-Fi en meer.

Mio Cyclo Discover Plus Fietsnavigatie Komoot

Fiets accessoiresReviewsTheBike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.