De AGU Vintage Venture bikepacking-collectie is een ode aan de eighties

door

Onder bikepackers is het Nederlandse merk AGU geen onbekende. Sinds de jaren 70 maakt het merk onder andere fietstassen. En om een ode te brengen aan het verleden, is de populairste collectie uit de jaren 80 nieuw leven in geblazen. We maken kennis met de AGU Vintage Venture collectie. Herkenbaar zijn de lichte achtergrond met de herkenbare regenboogkleuren. Geef jouw fiets een super vette upgrade met deze dikke AGU Vintage collectie.

AGU Vintage Venture bikepacking-collectie

Het mooie aan de nieuwe AGU Vintage Venture bikepacking-collectie is dat de items praktisch en fashionable zijn. Zo kan je de collectie prima gebruiken tijdens jouw daily-commute, maar ook tijdens jouw grootste bikepacking avonturen. Of je nu een dag, weekend of jaar gaat fietsen, deze collectie zorgt ervoor dat je stijlvol jouw avontuur aangaat. Maar het is zeker geen vorm voor functie, want naast stijlvol is deze collectie ook uitermate praktisch.

AGU Vintage Venture collectie

Niet verweerd

Een ode aan de jaren 80, betekent niet dat er ook technische materialen uit de eighties worden gebruikt. De looks geven je even een flashback naar de mooie jaren 80, maar de materialen zijn state-of-the-art. Zo heb je alles binnen handbereik en is er gedacht over de perfecte vormen, lijnen en opslag. Zo kan je eenvoudig bij jouw spullen, maar kan je ook eenvoudig lege verpakkingen ergens opbergen. En zelfs een regenbui houdt jouw avontuur niet tegen, met de waterafstotende DWR-coating.

Everyday riding met de AGU Vintage collectie

Nederland staat uiteraard bekend als fietsland, maar ook het Nederlandse merk AGU stimuleert iedereen om zo veel mogelijk op de fiets te stappen. Er bestaat – naast wandelen – vrijwel geen duurzamere vorm van vervoer. Maar dat betekent niet dat de fietsgear niet duurzaam hoeft te zijn. Integendeel, want AGU zet zit in voor verduurzaming van de fietsindustrie. Zo ook in de AGU Vintage Venture collectie, die gemaakt is van gerecycled polyester. Gelukkig zijn ze de gebruikers niet uit het oog verloren. Zo zien we een prachtige collectie die bijvoorbeeld ook voorzien is van extra reflectie, zodat andere weggebruikers jou nog beter zien.

Dit is de AGU Vintage Venture collectie

De AGU Vintage Venture collectie bestaat er verschillende items. Zo zien we bijvoorbeeld een roll bag handlebar, top-tube frame bag, seat-pack, handlebar bag, snack-pack, bar bag handlebar en een tube frame bag. Kenners zullen precies weten waar ze naar op zoek zijn, maar zelf maak je kennis met de gehele Venture collectie op de website van AGU.

AGUFietskledingReviewsTheBike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.